Hallo, wij zijn Alto Masks ...

Wij zijn de experts in Gepersonaliseerde Gezichtsmaskers en Bedrukte Gezichtsschilden. We kunnen uw artikelen in slechts 10 dagen bedrukken en leveren en onze minimale bestelhoeveelheid is slechts 25 stuks. Ons assortiment producten hebben allemaal een vergroot bedrukkingsgebied voor uw logo, websiteadres of slogan.

Gespecialiseerd Team

We hebben een groot toegewijd team klaarstaan om u bij elke stap te helpen. Onze accountmanagers begeleiden u door de verschillende modellen en helpen u bij het kiezen van een stijl en kleur die passen bij uw merkrichtlijnen. Zodra het model is gekozen, zullen we een gratis 'virtuele proef-pdf' maken met uw logo op het gekozen model. Na goedkeuring dragen we het over aan ons gespecialiseerde branding team om uw gezichtsmaskers of gezichtschermen te voorzien van een logo op basis van de virtuele proefdruk.
Bedrukkings Methodes

Ons hoogopgeleide team zal elk gezichtsmasker of gezichtsscherm nauwkeurig bedrukken volgens uw exacte richtlijnen. De branding-operatie is een proces dat uit meerdere stappen bestaat en dat meerdere stadia van kwaliteitscontrole doorloopt voordat we uw artikelen verpakken voor levering. U kunt ook hier meer lezen over ons bedrukkingsproces.
Het milieu

We zijn een milieubewust bedrijf en we proberen onze ecologische voetafdruk te beperken en waar mogelijk energie te besparen. We gaan op dezelfde manier om met onze verpakkingen en zijn altijd op zoek naar alternatieve manieren om uw producten te verpakken en te distribueren. Dit omvat waar mogelijk het gebruik van gerecyclede verpakkingen.
Wilt u meer informatie?

U kunt hier contact met ons opnemen voor al uw vragen. We nemen tijdens kantooruren binnen 15 minuten contact met u op.