Gezichtsmasker functies 

Gezichtsmaskers zijn bedoeld om u en de mensen om u heen te beschermen tegen het inademen of verspreiden van ziektekiemen. Als zodanig is het belangrijk om er een te kiezen die is gemaakt door een gerenommeerd bedrijf, zodat u het met vertrouwen dragen wanneer u zich in sociale of openbare situaties bevindt. Ons assortiment gezichtsmaskers ziet er niet alleen goed uit met uw logo, maar ze zitten ook boordevol handige functies.

Ontwerp met meerdere lagen

Onze Ultra gezichtsmaskers is voorzien van een twee-laagse constructie en ons Sky model is voorzien van een drie-laagse constructie. Deze lagen zijn gericht op het filteren van deeltjes zoals bacteriën en druppels die virussen dragen vormen de lucht als het gaat door de lagen.
Comfortabele pasvorm

Er zijn vele gelegenheden waar u uw gezichtsmasker urenlang moet dragen. Dit is bijna onmogelijk als uw gezichtsmasker niet comfortabel is. Gelukkig zijn onze modellen gemaakt van een soft touch stof die ervoor zorgt dat u hem niet wilt af doen nadat u het heet opgezet. Ons Sky-model beschikt ook over een ergonomische neusclip voor een veilige en comfortabelere pasvorm.
Wasbaar & herbruikbaar

Onze Ultra en Sky gezichtsmaskers zijn ontworpen om opnieuw te worden gebruikt. Elk kan worden gewassen bij temperaturen tot 60°C/ 140°F.  De herbruikbare functie zorgt er ook voor dat het masker niet wordt weggegooid na slechts één of twee keer dragen. 
Flexibele bandjes

Onze gezichtsmaskers zijn ontworpen voor alle volwassenen. Dit is te danken aan de flexibele bandjes die zich kunnen uitrekken rond de oren van elke volwassene. Net als onze maskers, zijn de bandjes duurzaam en zijn ontworpen om te worden gebruikt en uitgerekt op een dagelijkse basis, dus er is geen zorgen te maken over voortijdige slijtage.

Specifiek opdrukgebied 

De Ultra en de Sky modellen hebben een groot opdrukgebied voor uw logo. We kunnen de maskers voorzien van het gewenste logo, website of slogan doormiddel van een zeefdruk. U kunt hier meer lezen over ons gehele personaliseringsproces. En u kunt hier onze meest recent bedrukte maskers bekijken. 
Klaar voor een offerte aanvraag? 

Vraag een snelle offerte aan via het offerteformulier bovenaan deze pagina. We sturen u dan onze nieuwste prijzen en eventuele samples die u wilt bekijken voordat u uw bestelling plaatst.