Gezichtsmaskers FAQ

We hopen dat u deze gids met veelgestelde vragen over gezichtsmaskers nuttig vindt. Neem contact met ons op als u een vraag heeft die hier niet wordt beantwoord. U kunt hier contact met ons opnemen of via de Offerte-knop hierboven.

Beschermt een gezichtsmaskers me tegen Covid-19?

Het is wetenschappelijk bewezen dat het dragen van een gezichtsmasker de verspreiding van Covid-19 helpt te verminderen.

Hoe helpen gezichtsmaskers de verspreiding van Covid-19 te verminderen?

Gezichtsmaskers fungeren als een barrière tussen u en de mensen om u heen. Deze barrière helpt te voorkomen dat mogelijk schadelijke virusdruppels mensen in uw omgeving bereiken wanneer u praat of hoest. Een goed gemaakt gezichtsmasker moet meer dan één laag beschermend materiaal bevatten, zoals onze Sky- en Ultra-modellen. Eenvoudige gezichtsbedekkingen hebben mogelijk minder lagen, maar kunnen u toch helpen om te voldoen aan de lokale richtlijnen voor het dragen van gezichtsbedekking.

Wanneer moet ik een gezichtsmasker dragen?

Elk land heeft andere wet- en regelgeving rondom het dragen van gezichtsmaskers. Maar in de meeste gevallen wordt over de hele wereld geadviseerd om een gezichtsmasker te dragen in openbare situaties zoals openbaar vervoer, winkelcentra of algemene ruimtes waar mensen in de buurt zijn.

Hoe zet ik een gezichtsmasker op?

Dit klinkt misschien eenvoudig, maar er zijn stappen die u moet nemen om ervoor te zorgen dat u uw gezichtsmasker op de juiste manier opzet.
Om te beginnen moet u uw handen minstens 20 seconden grondig wassen. Zodra uw handen droog zijn, dient u eerst de gezichtsbedekking om te doen en vervolgens de oorbandjes achter uw oren vast te maken, zodat u verzekerd bent van een comfortabele en stevige pasvorm rond uw neus en mond.

Kan ik mijn gezichtsmasker wassen en hergebruiken?

Ons assortiment gezichtsmaskers kan worden gewassen tot 60 ° C  en na droging opnieuw worden gebruikt. Sommige andere merken of soorten gezichtsmaskers kunnen echter niet worden gewassen en hergebruikt, dus het is raadzaam om contact op te nemen met de leverancier.

Welk type gezichtsmasker moet ik gebruiken?

Een stoffen gezichtsmasker is vaak de handigste optie, bij voorkeur een met meer dan één laag materiaal, zoals onze Sky- en Ultra-modellen. Elke extra laag is een extra beschermingslaag voor u en de mensen om u heen.