De voordelen van mondmaskers

Wij zien mondmaskers steeds vaker om ons heen, en dat is niet voor niets; het is wetenschappelijk bewezen dat het dragen van een mondmasker helpt tegen de verspreiding van besmettelijke virussen zoals Covid-19. Om deze reden hebben overheden over de hele wereld het dragen van een mondmasker verplicht gesteld in openbare ruimtes.

Bescherm jezelf en anderen 

Mondmaskers beschermen niet alleen de drager tegen mogelijke virussen, ze beschermen ook de mensen om u heen. Dat komt omdat ze de hoeveelheid mogelijk virusdragende druppels kunnen verminderen die u naar de mensen om u heen kunt uitstoten via alledaagse dingen, zoals praten met iemand in een winkel of supermarkt.
Een boost van zelfvertrouwen


Het is meer dan logisch dat u nooit meer een voet buiten de deur wilt zetten als u de laatste tijd het nieuws hebt gevolgt.
Maar het dragen van een mondkapje kan helpen om een boost van vertrouwen te geven om op zijn minst een aantal van de dingen te doen die u deed voordat Covid in ons leven kwam. Het is belangrijk op te weten dat het dragen van een mondmasker, en het uitvoeren van andere maatregelen, u niet de volledige bescherming geeft tegen Covid-19. Er is echter aangetoond dat het uitvoeren van deze maatregelen, naast het goed dragen van een mondmasker, kan helpen om het risico van blootstelling aan virussen te verminderen.

Bedrukte mondmaskers

Bedrukte mondmaskers promoten niet alleen uw bedrijf, ze laten ook de sociale waarden van uw bedrijf zien. Wij helpen inmiddels duizenden bedrijven die hun werknemers, klanten en andere belanghebbenden van hun eigen mondmaskers willen voorzien. Bedrijven kunnen bij ons hun eigen mondmaskers in bulk inkopen, en wij leveren ze binnen 8 werkdagen. Bekijk hier ons assortiment van de bedrukte mondmaskers, of lees hier over de verschillende functies van de mondmaskers.
Gepersonaliseerde mondmaskers

Wanneer u geïnteresseerd bent in de gepersonaliseerde mondmaskers kunt u het offerteformulier bovenaan deze pagina invullen. Wij sturen dan graag meer informatie en onze actuele prijzen naar u toe.